spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeÎn Liban, după pagere, walkie-talkie-urile, laptopurile, scuterele și mașinile electrice au început...

În Liban, după pagere, walkie-talkie-urile, laptopurile, scuterele și mașinile electrice au început să explodeze

-

Dispozitivele de comunicații fără fir au început să explodeze din nou în Liban, iar pe străzile din Beirut, Almayadeen și Al Jazeera sunt multe ambulanțe .

- Reclama -

După cum notează canalul de telegramă Libanez News, de data aceasta nu pagerele explodează, ci walkie-talkurile aparținând membrilor Hezbollah. Canalul de televiziune iranian Press TV relatează același lucru.

- Advertisement -

Publicația israeliană The Jerusalem Post scrie că primele informații despre un nou val de explozii au apărut în momentul în care avea loc înmormântarea a patru membri Hezbollah. Ceremonia a fost transmisă în direct pe rețeaua de socializare X, dar s-a încheiat pe neașteptate. Yeni Şafak mai relatează că, pe lângă walkie-talkie, în Liban explodează scutere şi maşini cu cele mai noi electronice. Agenția Tasnim a publicat un videoclip cu un scuter care arde și a raportat, de asemenea, explozii de laptopuri, radiouri și computere în diferite părți ale Libanului. Potrivit lui  Alhadath, dispozitivele wireless au explodat în mașini și scutere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img