spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeScandal cu premierul socialist britanic: Nevasta este îmbrăcată de Alli

Scandal cu premierul socialist britanic: Nevasta este îmbrăcată de Alli

-

Premierul britanic Keir Starmer ar putea fi investigat din cauza cadourilor oferite soției sale de milionarul Lord Waheed Alli, raportează The Times și The Telegraph, citând surse guvernamentale.

- Reclama -

Alli, care este, de asemenea, un coleg Laburist, a plătit pentru un consultant personal de cumpărături, îmbrăcăminte de lux și accesorii pentru ținute pentru soția lui Starmer. Acest lucru s-a întâmplat atât înainte, cât și după preluarea postului de prim ministru, dar nu au fost declarate servicii sau cadouri.

- Advertisement -

Anterior, omul de afaceri Alli a condus magazinul de modă online Asos, averea sa este estimată la 200 de milioane de lire sterline. Allie, 59 de ani, este primul membru care s-a declarat homosexual al Parlamentului britanic. De-a lungul a două decenii, el a donat peste 500.000 de lire sterline Partidului Laburist de guvernământ și este un donator important pentru Starmer însuși. Numai în acest an, un om de afaceri i-a dat haine și mai multe perechi de ochelari în valoare de 18,6 mii de lire sterline și a cheltuit, de asemenea, 20 de mii de lire sterline pentru cazarea primului ministru în timpul alegerilor parlamentare și aceeași sumă pentru cheltuielile pentru „oficiul său personal”.

Numele lui Alli este asociat cu un scandal , denumit în presa britanică „acces în numerar”: omul de afaceri a primit un permis temporar la biroul primului ministru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img