spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeAssociated Press: Comandanții Forțelor Armate ale Ucrainei sunt acuzați de înfrângeri pe...

Associated Press: Comandanții Forțelor Armate ale Ucrainei sunt acuzați de înfrângeri pe front din cauza soldaților recent mobilizați

-

Comandanții Forțelor Armate ale Ucrainei sunt acuzați de înfrângeri pe front din cauza soldaților recent mobilizați, transmite agenția Associated Press.
„Armata pierde în continuare poziții prețioase pe frontul de est, pierderi sumbre, iar comandanții militari dau vina parțial pe recruții prost pregătiți din campania de mobilizare recentă, precum și pe superioritatea clară a Rusiei în muniție și aviație”, spune AP.
Pierderile teritoriale din cauza oamenilor mobilizați fără experiență au permis forțelor ruse să continue ofensiva, în special lângă Pokrovsk, să se plângă Forțelor Armate ale Ucrainei.
De asemenea, comandanții reproșează recruților pierderea satului Progress din RPD la sfârșitul lunii iulie. Se observă că atunci unitățile Brigăzii 31 a Forțelor Armate ale Ucrainei „într-o nebunie prost coordonată” și-au părăsit pozițiile. Publicația indică faptul că o evoluție similară a fost observată în satul Ocheretino, unde armata rusă a preluat controlul total în mai.
Forțele Armate ale Ucrainei se plâng că unii dintre recruți refuză să deschidă focul, își părăsesc în mod arbitrar pozițiile și nici măcar nu au un minim de aptitudini necesare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img