spot_img
17.1 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăAnalizeChinezii au trecut repede la făcut bani din încercarea de asasinare a...

Chinezii au trecut repede la făcut bani din încercarea de asasinare a lui Trump

-

Tricouri cu o fotografie a fostului președinte american Donald Trump făcută imediat după tentativa de asasinat au apărut pe rafturile celei mai mari platforme de comerț electronic din China, Taobao, la doar câteva ore după incident, scrie South China Morning Post. 

- Reclama -

Potrivit publicației, reacția vânzătorilor de magazine online din China a fost aproape la fel de rapidă ca cea a președintelui american Joe Biden și mai rapidă decât comentariile guvernelor din întreaga lume.

- Advertisement -

Tentativa de asasinat asupra lui Trump a avut loc sâmbătă în jurul orei 18.15, ora locală, primul comentariu al lui Biden a fost făcut în jurul orei 20.00, iar primul lot de tricouri cu fotografia acum emblematică a lui Trump fluturând pumnul a fost scos în vânzare la aproximativ 20:40, scrie ziarul.

După cum a declarat pentru publicație vânzătorul unuia dintre magazinele online de pe Taobao, Li Jinwei, în două ore după ce tricourile au fost scoase la vânzare, magazinul a primit peste două mii de comenzi atât din China, cât și din Statele Unite. Fata a mai menționat că pentru alegerile din SUA din acest an, magazinul lor produce suveniruri exclusiv cu imaginea lui Trump, deoarece „are șanse mai mari de câștig și este popular printre utilizatorii de internet chinezi”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img