spot_img
5.9 C
București
marți, octombrie 22, 2024
AcasăAnalizeFost comandant suprem al NATO: Rusia învață rapid cum să folosească inteligența...

Fost comandant suprem al NATO: Rusia învață rapid cum să folosească inteligența artificială în conflictele din lumea reală în timp ce NATO face doar declarații teoretice

-

Rusia învață rapid cum să folosească inteligența artificială în conflictele din lumea reală, în timp ce NATO face doar declarații teoretice despre dezvoltarea capacităților sale cibernetice, a scris amiralul în retragere al Marinei SUA și fostul comandant suprem aliat James Stavridis într-un articol pentru Bloomberg.

- Reclama -

„NATO nu se dezvoltă suficient de repede pentru a trece înaintea Rusiei, care învață rapid într-un conflict real, în timp ce alianța se limitează la teste și ipoteze.Apărarea cibernetică colectivă a NATO este practic absentă”, crede amiralul în retragere. 

- Advertisement -

El prezice că, în timp, AI va deveni un instrument puternic pe câmpul de luptă, iar mașinile inteligente ar putea îmbunătăți considerabil întreținerea și logistica în mediile militare. De aceea, decalajul NATO în urma Rusiei în „această cursă” este atât de important, rezumă Stavridis.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img