spot_img
26.6 C
București
sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăAnalizeSârbii îl susțin pe Silviu Hurduzeu la șefia CJ Caraș Severin

Sârbii îl susțin pe Silviu Hurduzeu la șefia CJ Caraș Severin

-

Comandat de PSD Caraș Severin

- Reclama -

Executat de Flux 24 Media Communications

- Advertisement -

Cod mandatar: 21240002

Uniunea Sârbilor din România, care cuprinde câteva zeci de mii de membri doar în Banat, a anunţat că îl susţine pe Silviu Hurduzeu la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin în perspectiva alegerilor din 9 iunie.

- Advertisement -

În comunicatul de presă, sârbii vorbesc despre relaţia de „colaborare exemplară” de până acum şi despre proiectele relevante pentru comunitatea sârbă pe care le-a susţinut Silviu Hurduzeu în toate funcţiile deţinute până în acest moment. Mai mult, sârbii consideră că preşedintele PSD Caraş – Severin este singurul capabil să implementeze proiecte de anvergură în viitor.

Pentru sârbii din Caraş – Severin este, de asemenea, important şi interesul pe care domnul Silviu Hurduzeu îl arată faţă de relaţiile bilaterale România – Serbia, pe care constant le-a susţinut, dezvoltat şi întărit, şi printr-o multitudine de proiecte transfrontaliere, care au adus şi aduc beneficii tuturor cetăţenilor aflaţi în zona de graniţă. Avem convingerea că alegerea domnului Silviu Hurduzeu la şefia Consiliului Judeţean Caraş – Severin ar aduce un plus prin dezvoltarea marilor proiecte atât de necesare judeţului, ar duce la creşterea calităţii vieţii tuturor cetăţenilor din Caraş – Severin, din care şi comunitatea sârbă face parte cu onoare. Ca atare, Uniunea Sârbilor din România îl susţine pe domnul Silviu Hurduzeu pe baza proiectelor şi, nu ne ferim să afirmăm, a prieteniei faţă de comunitatea sârbă dovedită în timp, iar nu pe baza promisiunilor electorale sau a sloganurilor. Desigur, cetățenii de etnie sârbă au libertatea să aleagă după propria conștiință, noi îndemnăm cu încredințare și toată convingerea comunitatea sârbă din România, de pe raza județului Caraş – Severin să voteze: Silviu Hurduzeu” – se arată în comunicatul Uniunii Sârbilor din România.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img