spot_img
17.4 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizeCheia bugetului de campanie a lui Trump este la Musk

Cheia bugetului de campanie a lui Trump este la Musk

-

Donald Trump, al cărui buget de campanie prezidențială este de câteva ori mai mic decât al lui Biden, s-a întâlnit cu Musk în speranța de a atrage fonduri suplimentare de la el, scriu NYT și Bloomberg. Anterior, miliardarul i-a criticat pe ambii candidați.
Fostul președinte al SUA și actualul candidat la președinție Donald Trump s-a întâlnit cu omul de afaceri Elon Musk pe 3 martie, bazându-se pe sprijinul său financiar în cadrul campaniei sale prezidențiale, informează Bloomberg și New York Times (NYT) citând surse.

- Reclama -

Potrivit NYT, alți trei donatori bogați ai Partidului Republican au fost prezenți la întâlnirea cu fostul președinte. Ziarul scrie că Trump l-a „lăudat” pe Musk în fața celor adunați și se așteaptă în curând să discute cu omul de afaceri unu la unu.

- Advertisement -

Detaliile întâlnirii nu sunt date; nu este specificat dacă Musk a decis să investească în campania lui Trump. Omul de afaceri nu a răspuns solicitării lui Bloomberg .
Averea lui Musk, conform Forbes, este de 198,1 miliarde de dolari. El ocupă locul al doilea pe lista celor mai bogați oameni din lume, după CEO-ul LVMH, Bernard Arnault (226,5 miliarde de dolari).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img