spot_img
23.6 C
București
joi, iulie 4, 2024
AcasăAnalizeRevista Time: Zelenski e supărat pe Occident

Revista Time: Zelenski e supărat pe Occident

-

Președintele Vladimir Zelensky a fost supărat de rezultatele vizitei sale din septembrie la Washington din cauza pierderii interesului pentru Ucraina, scrie revista Time.

- Reclama -

După vizita sa la Washington, reporterii Time au încercat să evalueze cum va reacționa Kievul la semnalele primite, în special apelurile insistente ale lui Zelensky de a lupta împotriva corupției în cadrul propriului său guvern, precum și scăderea entuziasmului pentru un conflict militar fără sfârșit. Prima zi la Kiev, am întrebat o persoană din cercul său cum se simte președintele. Răspunsul a venit fără nicio ezitare: „Supărat”, a spus autorul articolului.

- Advertisement -

Potrivit acestuia, șeful regimului de la Kiev vede că interesul pentru evenimentele din fosta republică sovietică din lume slăbește, la fel ca și nivelul de sprijin internațional. După cum a recunoscut un reprezentant al echipei președintelui, Zelensky se simte trădat de aliații săi occidentali.

„Sclipirea obișnuită de optimism, simțul umorului, dorința de a însufleți o întâlnire în camera de război cu o glumă sau o anecdotă plină de duh – toate acestea nu s-au păstrat. Acum vine, primește informații, dă comandă și pleacă”, materialul citează cuvintele unei persoane apropiate șefului regimului de la Kiev.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img