spot_img
16.4 C
București
vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAnalizeAleksandar Vučić: Atunci când ne spun să renunțăm de la Kosovo și...

Aleksandar Vučić: Atunci când ne spun să renunțăm de la Kosovo și Metohia, când ne zic renunțați la drepturile voastre, noi le spunem: cum să renunțăm la numele și prenumele nostru, al copiilor noștri și la viitor. Nu vom face acest lucru și nu există preț pe care nu îl vom plăti pentru libertate și pentru păstrarea numelui și tricolorului

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić a transmis că Serbia cu niciun preț nu va renunța de la Kosovo și Metohia, pentru că nu poate renunța la propriul nume, prenume, dar și la viitor.

- Reclama -

„Atunci când ne spun să renunțăm de la Kosovo și Metohia, când ne zic renunțați la drepturile voastre, noi le spunem: cum să renunțăm la numele și prenumele nostru, al copiilor noștri și la viitor. Nu vom face acest lucru și nu există preț pe care nu îl vom plăti pentru libertate și pentru păstrarea numelui și tricolorului”, a spus președintele Serbiei Aleksandar Vučić în alocuțiunea sa din cadrul manifestării centrale consacrate marcării Zilei Unității Sârbe, Libertății și Drapelului Național care avuse loc la Niš. Președintele a subliniat și faptul că Serbia este mândră de libertate și că străinii nu vor decide niciodată hotărâri în Serbia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img