spot_img
18.9 C
București
duminică, septembrie 29, 2024
AcasăAnalizeMinistrul PNL al Investițiilor: Guvernul a aprobat metodologia de alocare a bugetelor...

Ministrul PNL al Investițiilor: Guvernul a aprobat metodologia de alocare a bugetelor pentru judeţele care sunt afectate de măsurile privind tranziţia justă

-

Guvernul a aprobat metodologia de alocare a bugetelor pentru judeţele care sunt afectate de măsurile privind tranziţia justă – Gorj, Hunedoara, Dolj, Galaţi, Mureş, Prahova, a anunţat, joi, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

- Reclama -

„Un program aşteptat mai ales de cei din zonele afectate de tranziţia justă, unde va trebui să punem în aplicare măsurile care privesc decarbonizarea. Este vorba de metodologia de alocare a bugetelor pentru cele şase judeţe care sunt afectate de măsurile care privesc tranziţia justă: Gorj, Hunedoara, Dolj, Galaţi, Mureş, Prahova. Discutăm de un buget de 2,1 miliarde de euro şi o populaţie de 3 milioane de locuitori. Sunt măsuri care privesc reconversia locurilor de muncă şi recalificarea oamenilor şi a forţei de muncă care va fi afectată de măsurile de tranziţie justă”, a declarat Marcel Boloş într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img