spot_img
32.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba

Ciolacu: Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Parlament, că din punctul său de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba, referitor la creşterile de preţuri din ultima perioadă, în special la carburanţi. El a dat de înţeles că ar putea exista o decizie în privinţa Consiliului Concurenţei, prin Parlament.

- Reclama -

”Vom vedea şi veţi vedea în perioada următoare ce decizie vom lua. Trebuie să respectăm autonomia. Eu v-am spus că, din punctul meu de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba. Nu putem veni, după ani de zile în care nici Guvernul, şi aici a fost o hotărâre corectă de a nu intra în mediul de afaceri, brutal, reglementând sau venind, impunând anumite lucruri, dar nici nu poţi, intrumentele statului român, să te uiţi la ele şi să vezi că iau măsuri după ani de zile după ce crizele au trecut”, a spus Ciolacu. 

- Advertisement -

Liderul PSD a precizat despre măsurile care pot fi luate, că stâlpul democraţiei într-un stat este Parlamentulm care legiferează, cu referire la Consilul Concurenţei. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img