spot_img
16.5 C
București
joi, septembrie 19, 2024
AcasăActualitateNicolae Robu, furibund despre liberali: I-am făcut oameni pe unii. Se uitau...

Nicolae Robu, furibund despre liberali: I-am făcut oameni pe unii. Se uitau foarte atenţi ca nu cumva să am vreo scamă pe haine şi mi-am dat seama că sunt nişte lichele. Ce s-a întâmplat la PNL după alegeri este dezgustător pur şi simplu

-

„Nu mă aşteptam ca unii oameni să fie atât de mizerabili, i-am iertat de mai multe ori şi să văd că ei, măcar acum, în loc să aibă o conduită corectă, acum au fost mai incorecţi decât oricând la adresa mea. Niciodată, dar niciodată, cu mine nu o să mai aibe ce să discute. Am şi refuzat să dau mâna cu cineva, nu din cauza COVID-ului, ci din cauza caracterului infect arătat dincolo de orice limite ale mizerabilităţii. (…) Eu am crezut că ne-am împăcat, că eu i-am făcut oameni pe unii, în stilul meu caracteristic”, a declarat fostul primar al Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, pentru adevarul.ro.

- Reclama -

”Eu am greşit cu foarte mulţi, pentru că am fost tolerant cu ei, pentru că am fost bun, pentru că le-am mai dat o şansă şi în final am zis să îi promovez pe ei şi nu pe cei care au muncit cu adevărat pentru partid. Sunt oameni care au muncit pentru partid. Ce s-a întâmplat la PNL după alegeri este dezgustător pur şi simplu. Dar tot timpul le rezolvă pe toate (…) m-au dezamăgit profund destul de mulţi dintre cei care se uitau foarte atenţi ca nu cumva să am vreo scamă pe haine şi mi-am dat seama că sunt nişte lichele. Şi îmi jurau loialitate, pentru partid şi pentru Timişoara, să ne înţelegem, nu loialitate pentru persoana mea sau vreun interes al persoanei mele. Lichele. E plin de lichele”, a mai spus Robu.

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img