spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeIulian Dumitrescu face curățenie în CJ Prahova

Iulian Dumitrescu face curățenie în CJ Prahova

-

Iulian Dumitrescu (PNL), presedintele CJ Prahova, a anunta joi ca a propus reducerea a 315 posturi din administratia judeteana. 

- Reclama -

„Dupa evaluarea aparatului propriu si a directiilor Consiliului Judetean Prahova, am decis sa propun alesilor judeteni o noua organigrama, construita pe principiile eficientei, meritocratiei si responsabilitatii. Propunerea pe care o inaintez alesilor judeteni consta in reducerea unui numar total de 315 posturi – care va aduce o economie la bugetul judetean de aproape 1.000 de miliarde de lei vechi in patru ani.Am gasit, la Consiliul Judetean Prahova, o structura plafonata, cu multi oameni fara chef de munca, fara o cultura a obiectivelor, plina de pile de partid. Prahovenii trebuie sa stie ca, in administratia pe care o conduc, banii lor sunt cheltuiti cu chibzuinta si transparenta, pe prioritati”, a declarat Iulian Dumitrescu, joi, intr-o conferinta de presa.

Noua organigrama propusa de acesta prevede o reducere cu 101 a numarului de posturi in aparatul propriu al Consiliului Judetean (de la 247 la 146) si cu 15 a numarului de functii de de conducere din aceeasi structura (de la 27 la 12). Economia estimata la bugetul CJ Prahova prin restructurarea aparatului administrativ este de aproximativ 120 de miliarde de lei vechi anual.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...