spot_img
17.8 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăDezvaluiriMafia imobiliară în biroul lui Costel de la Mediu: MĂRTURIA UNUI FOST...

Mafia imobiliară în biroul lui Costel de la Mediu: MĂRTURIA UNUI FOST DEPUTAT PNL

-

Domnule Alexe Costel, care a fost scopul vizitei domnului Zămosteanu Cristin, arestat în dosarul DIICOT privind mafia imobiliară din Iaşi, la biroul dumneavoastră din sediul PNL Iași, în perioada schimburilor de terenuri propuse, când noi, cei care luptăm cu mafia imobiliară, am rămas realmente perplecși să îl vedem ieșind de la Dvs. din „audiență“ pe cel pe care tocmai îl acuzam de tunuri imobiliare?,l a întrebat pe facebook pe ministrul Mediului, Costel Alexe, candidat la șefia CJ Iași, fostul deputat PNL, Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la șefia CJ Iași.

Domnule Mihai Chirica, ce tip de relație aveți cu domnul Zămosteanu Cristin, arestat în dosarul DIICOT privind mafia imobiliară din Iaşi, încât l-ați chemat la un eveniment privat al familiei Dvs., în legătură cu care ați declarat singur că invitații au dat 120.000 euro în dar? Cât v-a „dăruit“ acest invitat? Domnule Mihai Chirica, câți dintre cei inculpați în dosarul DIICOT au fost invitați și au participat la petrecerile private ale familiei Dvs.? Domnilor Alexe și Chirica, confirmați sau infirmați că ați fost abordați, individual sau împreună, de către Zămosteanu Cristin în subiectul schimbului de terenuri din zona I.C. Brătianu?, sunt alte întrebări puse de Marius Bodea liderilor PNL Iași Costel Alexe și Mihai Chirică.

- Advertisement -

Una dintre piesele grele din dosarul întocmit de DIICOT, dosar în care, zilele trecute, în Iași, au fost operate trei arestări, se referă la o tranzacție de milioane de euro din centrul Iașului. Procurorii susțin că, printr-o inginerie financiară și o supraevaluare a unui imobil, dezvoltatorul imobiliar Cristin Zămosteanu a băgat în buzunar 3,5 milioane de euro, evitând plata impozitelor către Fisc.  

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img