spot_img
12.8 C
București
luni, octombrie 7, 2024
AcasăAnalizeFirma de casă a proaspătului liberal Chirică care a devalizat bugetul Iașiului...

Firma de casă a proaspătului liberal Chirică care a devalizat bugetul Iașiului vrea o bucată din tortul Guvernului de 40 milioane de euro pentru media

-

Imi place ca la pomana Guvernului de 40 milioane de euro s-a inscris si Wink, din Iasi, ca agentie de publicitate outdoor, desi astia sunt capusa lui Chirica, traind pe spatele banilor publici de cinci ani, cu mare succes. Intr-o tara normala, Wink ar fi trebuit „premiat” de DNA, nu de catre Guvern, daca amandoua institutiile n-ar fi de fapt acelasi lucru, interdependente politic. Nu pricep cum a suferit Wink in criza Covid-ului, ca plateste 1 leu la Primarie pe statiile de tramvai si incaseaza 30 de lei de la clienti. La REPORTER l-am denumit jaful mandatului.Mai ramane sa ne faca rubrica la Impozite, la Finante, cand depunem declaratie si sa scrie undeva, sus, pe ultima coloana: Contributie Wink – 1,5% forfetar din cifra de afaceri la toate firmele. Ca le da Guvernul sau noi direct banul in buzunar e acelasi lucru. Sila!, a scris pe facebook jurnalistul ieșean Gabriel Gachi de la Reporter Is.

- Reclama -

El republică și dezvăluirile făcute anul trecut de Reporter Is:

- Advertisement -

REPORTER DE IAȘI a aflat pe cont propriu ceea ce primarul Mihai Chirica se tot chinuie să ascundă: Wink Network plătește doar 20 euro/lună taxă de publicitate pentru fiecare stație de autobuz personalizată și, în același timp, încasează de la clienți 600 euro/lună, în medie. Un profit de 580 de euro lunar pentru fiecare stație, iar Wink are peste 30 de contracte în derulare în orice moment. E ceea ce Mihai Chirica nu vrea să știți.
Întreaga relație Wink Network-Primăria Iași este un furt în grup organizat, care durează din 2015, de când primarul a venit interimar. Informațiile din acest articol, care vă vor scandaliza, sunt obținute pe surse autorizate din interiul administrației locale. Un grup de criză s-a activat după primele dezvăluiri din REPORTER despre Afacerea Wink.

Mihai Chirica și conducerea Companiei de Transport Public (CTP) refuză să ofere datele solicitate, încălcând grav Legea privind accesul la informații cu caracter public. Directorul CTP a spus, de exemplu, că numărul de stații gestionate de Wink reprezintă secret comercial.
Suntem în plină epocă de îngheț a drepturilor civile. Mihai Chirica a reînviat Uniunea Sovietică, iar administrația sa a devenit stat în stat.

- Advertisement -

INTEGRAL DEZVĂLUIRILE REPORTER IS

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img