spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBELE DE SUB CANAPEAUA LUI COLDEA: Pescariu, banii din vama Giurgiu, turcii,...

BOMBELE DE SUB CANAPEAUA LUI COLDEA: Pescariu, banii din vama Giurgiu, turcii, francezii și țepele date americanilor

-

Scandalul public provocat de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, despre abuzurile  fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, readuce în atenție informații publicate în presă NUMAI de FLUX 24.

Informații, acuzații, necercetate de nimeni. 

- Advertisement -

De exemplu: Un fost ofițer SRI, Adrian Radu, i-a adus grave acuzații generalului Florian Coldea chiar în perioada când acesta era prim adjunctul directorului SRI într-un articol transmis FLUX 24. 

Aceste afirmații pe care FLUX 24 nu și le asumă deoarece nu le poate verifica nu au primit nici o negare în ultimii ani.

- Advertisement -

FLUX 24 publică aceste informații în beneficiul accesului la informații de interes public.

Dacă vreo instituție a statului român le va nega între timp vom publica toate precizările.

 

coldea.0k9o7qdtesFLUX 24 (RE) PUBLICĂ FĂRĂ NICI UN COMENTARIU DEZVĂLUIRILE FOSTULUI OFIȚER SRI, ADRIAN RADU ȘI AȘTEPTĂM ȘI UN PUNCT DE VEDERE AL SRI PRIVIND ACEST SUBIECT:

1.     Simion Ioan – „Contabilul” de la Directia Generala de Prevenire si Combatere a Terorismului, este cel care avea grija de banii dati de americani pe linia DGPCT din cadrul SRI!!!

El este cel care oprea banii pentru diferite operatiuni si pe care ii investea unde dorea Coldea. Sa ne aducem aminte ca individul a fugit in USA dupa ce a fost luat la intrebari de partenerii americani.

Mai mult, individul a fost sfatuit de Codlea sa plece in Portugalia, acolo unde a stat cativa ani, pana cand a terminat banii si s-a intors in Romania.

2.     Pentru ca a inceput sa raceasca interesul pentru partenerii USA si GB, in cadrul DGPCT l-a promovat in functia de sef sector cooperare pe Morariu Dorin. Acesta, asa cum americanii si britanicii stiu, a fost cel care nu a lucrat cu ei, ci doar cu BND (nemtii).

3.     Coldea detine o relatie excelenta cu DGSI – Franta. Asta explica de ce a fost decorat de Ambasada Frantei in 2015. Mai mult, asa cum americanii ar trebui sa stie, in urma cu un an si jumatate, maxim 2, a fost arestat seful politiei din Istanbul.  Acesta era omul DGSI. S-a intervenit la Coldea, pe baza relatiei excelente pe care o are acesta cu MIT (serviciul de informatii turcesc) pentru a fi eliberat omul. Nu a intervenit deoarece ISIS periclita afacerile.

Circula informatia conform careia, dupa ce a inceput anchetarea Microsoft, la vama Giurgiu au fost opriti carausii banilor lui Coldea – Pescariu… era cu un convoi de 4 masini. Pentru ca se facea control amanuntit, iar astia scoteau din tara banii cu destinatia Turcia, tara care l-a ajutat pe Coldea sa spele banii cuveniti lui din afacere (asta explica si pedepsele mici pe care le-au luat inculpatii – maxim 3 ani cu suspendare!!!), Pescariu a sunat disperat deoarece era in coloana si nu putea sa se intoarca. Seful punctului Giurgiu rutier a fost sunat de sefii profesionali si li s-a spus ca este ordin de la Coldea sa nu ii controleze si sa le faciliteze trecerea urgenta.

Coldea este unul din sprijinitorii MIT, sens in care a reactionat si reactioneaza extrem de promt la scoaterea din Romania a oricarui cetatean turc care este cerut de Turcia. Asta o face de cand este in functie. La fel procedeaza si cu afacerile sau solicitarile ofiterilor MIT, deoarece el, la randul sau si-a spalat cele mai multe sume de bani prin Turcia.

4.     Cele mai mari probleme le-a creat Coldea incepand cu sfarsitul lui 2014, inceputul lui 2015, tuturor ofiterilor si surselor de pe spatiul Moldova. Cei care cunosteau interesele Romaniei in Moldova, interese promovate prin SRI – se investea anual circa 20 milioane de dolari – au inceput sa fie arestati,, sicanati astfle incat sa isis inchida firmele aflate acolo. Printre ei sunt „fosti” ofiteri SRI care au infiintat firmele romanesti in Chisinau – exemplu este col. (rez). Daniel Dragomir, cel care i-a dus pe unii parteneri americani la Chisinau in sediul SIS (Serviciul de informatii din Moldova).

Mai mult, sunt foarte multe surse care activau pe acest front care nu au mai fost platite sau s-a realizat plata cu intarziere astfel incat sa determine reactii ostile si renuntarea sa vina din partea surselor pe linia Moldovei.

5.    Darren White, fostul sef al US Secret Service, chiar daca a fost renegat in USA, a fost executat si pe imixtiunea lui Coldea in dosarul care i s-a facut la DNA. Americanul patrunsese si ajunsese la afaceri facute de Coldea cu bani ai partenerilor, iar miscarile si deplasarile ofiterului american erau foarte atent monitorizate de ofiterii SRI.

6.    Afacerea EADS este inchisa din cauza faptului ca cel care a intermediat majoritatea contractelor este Ion Tiriac cu Coldea. Desi incepuse sa fie cercetata afacerea, sau asa i se spusese lui Basescu, in realitate, cercetarea mergea cu frana trasa deoarece Coldea nu dorea sa se afle de implicarea sa si de sprijinul oferit magnatului Tiriac.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img