spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăAnalize3 profesori austrieci concediați că nu au vrut să poarte mască, un...

3 profesori austrieci concediați că nu au vrut să poarte mască, un client al supermarketului elvețian Migros care a refuzat să poarte mască nu va mai avea voie să intre 5 ani în magazin

-

Trei profesori din Austria care au refuzat să poarte măşti de protecţie împotriva COVID-19 au fost demişi, a informat sâmbătă ziarul Kronen Zeitung, citat de agențiile de presă. În Elveţia, un client care a refuzat să poarte mască nu va mai avea voie să intre cinci ani în lanţul de supermarketuri Migros, traansmite Ziarul Românesc din Viena.

- Reclama -

Trei profesori din districtele Freistadt, Voecklabruck şi oraşul Wels din Austria Superioară au fost demişi după ce discuţiile cu autorităţile nu au reuşit să rezolve situaţia, a precizat ziarul.

“Au existat multe eforturi pentru a-l convinge să se conformeze măsurilor de prevenţie, însă toate au fost în zadar”, a declarat Ministerul Educaţiei despre profesorul din Freistadt. Alţi trei profesori din Freistadt, Braunau şi Steyr au fost convinşi să poarte măşti şi şi-au păstrat slujbele, a mai spus ziarul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img