spot_img
10 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMehedinți2020, anul investiților în Turnu Severin- anunță primarul Marius Screciu

2020, anul investiților în Turnu Severin- anunță primarul Marius Screciu

-

Primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu (PSD) a anunțat miercuri seară la RTS Severin noi investiții în județ în 2020. El a pomenit Cartierul Tinerilor, Schela, Gura Văii, dar nu numai,

”Pregătim investiții. Avem zona Walter Măriceanu, unde avem Walter, Stejarului, Cibinului, Curcubeului, Baladei-străzi unde vrem să intrâm în primul rând cu extinderea rețelei de gaze și imediat apoi cu asfaltarea. Am avut discuții cu cei de la Mehedinți Gaz și și-au arătat dispinobilitatea de a ne sprijini așa cum au făcut și la Schela”, a declarat primarul Marius Screciu.

- Advertisement -

El a pomenit de proiectele începute în Schela.

”În Schela de Jos și Bulevardul Timișoara mergem cu extinderea rețelei de gaze, care va fi aeriană pe bulevard și venim din spate cu asfaltarea străzilor adiacente. Aceste străzi vor fi continuate plus Schela de Sus, unde am realizat doar o singură stradă, Negoiu, neterminată, dar funcțională. Urmează încă 5 străzi din Schela de Sus, care pot începe rapid imediat ce ne permite vremea. Rețeaua de gaze e introdusă și nu mai avem ce să așteptăm. Mai avem pe fonduri europene să continuăm în Dudașul Schelei, Calea Severinului. Trebuie să continuăm cu intrările la proprietăți. Mai avem locuri de joacă în Dudașul Schelei și Schela de Sus”, a mai menționat primarul Severinului.

- Advertisement -

Primarul Marius Screciu a spus că sunt investiții și în Gura Văii, unde se va lucra la ”calea de acces spre BTT, o stradă foarte folosită”. De asemenea, el a afirmat că se dorește amenajarea unui nou cimitir în zonă și a 2 locuri de joacă și probabil finalizarea va fi posibilă în 2021.

INTEGRAL INTERVIU CU PRIMARUL SEVERINULUI DE LA RTS:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img