2 liberali s-au pierdut cu Firea: Au votat bugetul propus de primarul PSD

0
324

Fostul consilier general PNL Ciprian Ciucu precizează vineri că liberalii nu sunt „pe blat” cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, iar cei doi membri ai partidului care au anunţat că votează bugetul Bucureştiului „sunt înclinaţi spre blaturi”, transmite Agerpres.

Într-o postare pe Facebook, Ciucu lasă de înţeles că cei doi consilieri vor fi sancţionaţi de partid pentru că „nu au respectat deciziile Biroului Politic”.

„Despre cei doi membri PNL din Consiliul General care sunt mână în mână cu Firea: PNL Bucureşti a trecut printr-o reformă profundă. Nu se poate întâmpla instantaneu, sunt proceduri statutare de care trebuie să ţii cont pentru a face lucrurile în ordine. În legătură cu cei doi „colegi” liberali care i-au votat proiectele lui Firea… Îi ştim, pentru noi nu a fost o surpriză. Sunt din vechea gardă, sunt cei care au deţinut în trecut puterea în PNL Bucureşti, sunt cei înclinaţi spre blaturi. Nu i-am putut da afară la timp pentru că avem nevoie de motive statutare care să ofere consistenţă juridică acestei acţiuni. (…) Ei sunt doar rămăşiţe de care vom scăpa zilele acestea, pentru că avem suficiente motive statutare (nu au respectat deciziile Biroului Politic. (…) Aşa că nu vă înfierbântaţi şi nu generalizaţi că PNL e pe blat cu Firea, nu suntem, este vorba de doi trădători, doi blatişti, două rămăşiţe şi zilele acestea separăm grâul de neghină”, susţine Ciucu.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat bugetul general al Primăriei Capitalei pe 2020 de circa 10 miliarde lei, adică peste 2,1 miliarde euro.