spot_img
26 C
București
miercuri, mai 31, 2023
AcasăDezvaluiri10 membri ai familiei Biden și asociații său au primit transferuri bancare...

10 membri ai familiei Biden și asociații său au primit transferuri bancare din România. Cazul anchetat de Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților

-

În ajunul unui anunț făcut de republicani din Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților din SUA cu privire la acuzațiile aduse familiei președintelui Joe Biden, televiziunea națională americană NewsNation a aflat că aceștia se vor concentra asupra transferurilor bancare efectuate în principal din România către cel puțin 10 membri ai familiei și asociaților săi, în timp ce actualul președinte era vice-preşedinte, transmite Inpolitics.

Două surse informate despre mersul anchetei au declarat în exclusivitate pentru NewsNation, ieri, că parlamentarii republicani vor susține că transferurile bancare au fost făcute către membrii familiei, inclusiv fiul Hunter Biden, fratele James Biden și către nora văduvă Hallie Biden. Mai mulți membri republicani ai Comisiei de Supraveghere a Camerei sunt așteptați să prezinte dovezi ale tranzacțiilor bancare și ale transferurilor de bani efectuate din țări precum România și China, mai transmite NewsNation. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img