spot_img
1.2 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăActualitateZorile Bucovinei din Cernăuți: Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă...

Zorile Bucovinei din Cernăuți: Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu totul cu bogăţiile furate în Ucraina? Se vor întoarce după ce se va termina războiul ca să fure, să jefuiască populaţia şi să se îmbogăţească. Nu prea am auzit ca vre-un deputat din Rada Supremă să ia arma în mâini şi nici copii lor 

-

Parlamentul ucrainean nu va examina proiectul de lege privind retragerea cetățeniei pentru părăsirea Ucrainei, în cazul bărbaților de 18-60 de ani care  pot fi mobilizaţi, printre autorii  căruia  se numără deputatul bucovinean, ales din partea românilor, Gheorghe Mazuraşu, scrie Zorile Bucovinei din Cernăuți.

- Reclama -

COMENTARIUL ZORILE BUCOVINEI: Ne întrebăm: unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu totul cu bogăţiile furate în Ucraina? Dacă legea e pentru toţi la fel, de ce deputaţii care au spălat putina nu se întorc să apere Ucraina? Şi copiii lor la fel?  Se vor întoarce după ce se va termina războiul ca să fure, să jefuiască populaţia şi să se îmbogăţească. Nu prea am auzit ca vre-un deputat din Rada Supremă să ia arma în mâini şi nici copii lor, precum o fac cei locali. Ştiu bine a întocmi proiecte de legi, dar nu şi să respecte legislaţia Ucrainei, cu atât mai mult să apere ţara. Nu i-ar strica nici deputatului Gh. Mazuraşu, ales din partea românilor, să se antreneze în „sportul” războiului, iar trece pofta de asemenea proiecte discriminatorii. Poate ia arma în mâini, împreună cu ceilalţi autori ai proiectului şi demonstrează cum trebuie să-ţi iubeşti cu adevărat ţara. Îmi pare rău că e unul din foştii colegi jurnalişti, dar a uitat, probabil, de unde vine,  că unde a ajuns a fost ales de popor, de români..

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img