spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăMehedințiZiua cooperării europene va fi sărbătorită în județul Mehedinți pe data de...

Ziua cooperării europene va fi sărbătorită în județul Mehedinți pe data de 21 septembrie 2021

-

Ziua cooperării europene va fi sărbătorită anul acesta, în județul Mehedinți, pe data de 21 septembrie 2021. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a semnat protocolul de colaborare cu directorul executiv al Biroului de Cooperare Transfrontalieră Timișoara, Anca Lolescu, prin care Consiliul Județean Mehedinți s-a angajat să sprijine evenimentul.

- Reclama -

Acțiunile programate de Ziua cooperării europene se vor desfășura în comuna Șișești, iar astăzi, la sediul Consiliului Județean Mehedinți s-a discutat și despre activitățile care vor promova cooperarea europeană, împreună cu primarul Marian Răducanu.Consiliul Județean Mehedinți a implementat investiții importante pe programele de cooperare transfrontalieră. Pe de o parte, am modernizat tronsonul Bunoaica – Cireșu al DJ 607B, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, iar pe de altă parte, avem în implementare lucrările de modernizare pe DJ 607A, Cerneți – Valea Copcii – Husnicioara – Peri – Prunișor, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...