Zgonea RECUNOAȘTE: Multe dintre lucrurile pe care le aplicăm în România se decid în altă parte

0
12195

Multe dintre lucrurile pe care le aplicăm în România se decid în altă parte,  a declarat marți Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

Zgonea a făcut această declarație în contextul evenimentului „35 de ani de la primul zbor al unui român în spațiul cosmic” în care a fost aniversat Dumitru Prunariu.

Zgonea a declarat că PSD a făcut lobby pe lângă Dumitru Prunariu, în 2008, pentru a candida pentru un mandat de parlamentar, acesta fiind ”un reprezentant de marcă al societății românești”.

„Ne cunoaștem de foarte mult timp. Noi am făcut lobby pe lângă domnia sa (Dumitru Prunariu — n.r.) în 2008 să candideze pentru un mandat de parlamentar din partea PSD. Este un om care a construit istorie pentru România, este un om care lucrează în echipă, care se gândește la ceilalți, are toate calitățile pentru a fi un bun parlamentar. Un om cu autoritatea și cu respectul pe care le are în această comunitate mică o să fie o valoare adăugată pentru societatea românească și pentru România în plan extern. Multe dintre lucrurile pe care le aplicăm în România se decid în altă parte și acolo trebuie să fim și noi reprezentați cu cinste și onoare. Domnia sa este un reprezentant de marcă al societății românești și trebuie să fim onorați că avem un astfel de om între noi”, a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului, după ce a participat la evenimentul „35 de ani de la primul zbor al unui român în spațiul cosmic”.