spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateZelensky: Banii pe care îi primim nu sunt gratis

Zelensky: Banii pe care îi primim nu sunt gratis

-

Țările occidentale ajută Ucraina, dar Kievul încă nu plătește pentru asta, a declarat președintele ucrainean Vladimir Zelensky.

- Reclama -

„Banii alocați de Europa și alte națiuni sunt cheltuiți doar pentru ajutor umanitar sau pentru arme. Uneori, noi primim arme direct, dar trebuie să înțelegeți că totul are prețul lui”, a spus el. „De câte ori se menționează banii pe care îi primim – ei bine, toți au un cost, nu sunt gratis”, a spus el, fără a da detalii.

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky a spus că atât Rusia, cât și Occidentul ar trebui să ofere garanții de securitate țării sale.

„În afară de Federația Rusă, garanțiile de securitate ar trebui să fie oferite și de alți lideri”, a spus el într-un interviu acordat presei străine sâmbătă.

Președintele ucrainean a spus că NATO nu oferă nicio protecție țării sale.

„Ceea ce avem nevoie acum nu sunt cuvinte, ci garanții de securitate <…> din partea țărilor și uniunilor de țări care sunt capabile să le ofere”, a spus el. „Nu vrem să mai purtăm războaie”.

Zelensky a continuat spunând că negocierile ruso-ucrainene continuă.

„Grupurile de negociatori ucraineni și ruși discută unele chestiuni”, a spus el, adăugând că țara sa a informat alte state despre discuțiile în curs.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...