spot_img
12.7 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăActualitateZelenski și-a concediat mâna dreaptă cu care a fost partener in studioul...

Zelenski și-a concediat mâna dreaptă cu care a fost partener in studioul de film

-

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky l-a concediat pe primul său asistent Serhiy Shefir, potrivit unui decret de pe site-ul șefului statului.

În plus, șeful statului a demis trei dintre consilierii săi independenți – Oleg Ustenko, Mihail Radutsky și Serghei Trofimov. Comisarii prezidențiali Natalya Pushkareva (pentru afaceri de voluntariat) și Alena Verbitskaya (pentru protejarea drepturilor personalului militar) au fost, de asemenea, demiși.

- Advertisement -

Serghei Shefir este asistentul președintelui Ucrainei din mai 2019. Înainte de a intra în politică, a co-fondat studioul Kvartal-95, care a fost baza echipei KVN „95th Kvartal”. Shefir și Zelensky erau coproprietari ai Kvartal. Cu toate acestea, când Zelensky a fost ales președinte, el a transferat partea sa din afacere fraților săi. În același timp, președintele a continuat să primească dividende din activitatea companiei.

Cu o zi înainte, președintele a concediat doi adjuncți ai șefii Biroului președintelui Andrei Ermak – Andrei Smirnov și Alexei Dneprov. Irina Mudraya și Elena Kovalskaya au fost numite în funcțiile lor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img