spot_img
28.8 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeZeci de părinți în Piața Victoriei din Timișoara: „VREM ZÂMBETE, NU MĂȘTI!”

Zeci de părinți în Piața Victoriei din Timișoara: „VREM ZÂMBETE, NU MĂȘTI!”

-

Zeci de părinți s-au adunat în Piața Victoriei din Timișoara, în această seară, ca să susțină un manifest legat de obligativitatea purtării măștii de protecție la școală. Ei au strâns semnături pentru o petiție pe care vor să o înainteze ministrului Educației, scrie Express de Banat.

- Reclama -

Părinții strânși în centrul Timișoarei nu sunt de acord ca micuții lor să poarte masca de protecție non-stop în timpul orelor de curs. Ei au semnat un manifest în acest sens.”În toate orașele din țară au loc proteste asemănătoare. Suntem puțini, dar credem că va avea un impact de trezire a conștiinței, măcar puțină, a unei probleme pe care o nuanțăm: impactul negativ pe care masca de protecție o poate avea asupra dezvoltării copiilor mici până la adolescenți. Fără să ne întrebe statul și fără aprobare de la Guvern, fără experimente și studii, dacă copiii suportă masca patru, șase sau opt ore pe zi, dintr-o dată s-a impus obligativitatea. Nu protestăm pentru toți, ci pentru cei care împărtășesc ideile cu noi”, a spus unul dintre părinți, lider de opinie. 

Oamenii au format un lanț uman și au transmis „VREM ZÂMBETE, NU MĂȘTI!”, prin majuscule printate pe foi A4. Au fost ridicate și pancarte cu mesaje precum: „Nu-mi place masca!”, „Totul până la copii!” sau „Vom câștiga, sus inima!”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...