spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăAnalizeZeci de migranți descoperiți la Timișoara în ultimele 2 zile

Zeci de migranți descoperiți la Timișoara în ultimele 2 zile

-

Poliţiştii de frontieră au depistat în municipiul Timişoara, sâmbătă şi duminică, 36 de cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

- Reclama -

„În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, Tunisia, Pakistan şi Bangladesh cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara transmis, luni, AGERPRES.

Migranţii au fost depistaţi în timpul unor acţiuni în sistem integrat pentru combaterea migraţiei ilegale pe raza municipiului Timişoara, desfăşurate de către poliţişti de frontieră în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...