spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăhighlightZeci de migranți au vrut să intre în România în ultimele zile:...

Zeci de migranți au vrut să intre în România în ultimele zile: 2 morți și 4 dispăruți

-

Doi migranți au murit înecați și patru sunt în continuare dați dispăruți după un naufragiu petrecut pe 8 septembrie pe Dunăre, în apele teritoriale bulgare, a anunțat marți poliția de frontieră de la Ruse, transmite AFP.

Migranții încercau să ajungă în România. Migranții, veniți din Turcia, au ales să traverseze Dunărea între Bulgaria și România pentru a evita Serbia, unde controalele la frontiere au fost întărite în această vară.

- Advertisement -

În ultimele zile s-a observat un aflux de migranți spre România.

Situația s-ar datora blocajului care există pe granița sârbo-ungară.

- Advertisement -

Budapesta a anunțat că este gata să ridice un gard pe granița cu România dacă țara noastră devine o rută pentru migranți.

CITIȚI ȘI:UE taie din fondurile pentru țările est europene, printre care și România, pentru a crește bugetul pentru migranți

Zeci de migranti au fost depistati in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania din Serbia în weekend numai în zona Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare.

Ultimul grup a trecut ilegal in Romania, venind din Serbia, noaptea trecuta, scrie Opinia Timișoarei. Tot în zona Sannicolau Mare au fost descoperiti 15 transfugi, 8 afgani, 4 kosovari, 2 iranieni si un pakistanez.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu au descoperit sâmbătă, ascunși într-un camion încărcat cu paleți cu ambalaje de hârtie, nouă sirieni și un irakian care intenționau să intre ilegal în România

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img