spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriZăcământul aurifer Geamăna din Munţii Apuseni, concesionat fostei prietene a lui Alexandru...

Zăcământul aurifer Geamăna din Munţii Apuseni, concesionat fostei prietene a lui Alexandru Mazare

-

O firmă din Deva va explora, în vederea exploatării, zăcământul aurifer din zona Geamăna  – Colţii Lazărului, lângă Baia de Arieş, în Munţii Apuseni. Societatea este administrată de actualul preşedinte al PSD Costineşti, Emanuela Gavrilă, şi a primit licenţa de la ANRM zilele trecute, scrie adevarul.ro.

- Reclama -

Emanuela Gavrilă a trait timp de 12 ani cu Alexandru Mazare, fratele fostului primar al Constantei, Radu Mazare.
Zona concesionată se află în Munţii Apuseni şi are 7,2 kmp, pe teritoriul judeţului Alba. Firma Blueberry Ridge Minerals SRL a fost înfiinţată în 2011 la Deva, de cetăţeanul american John Ernest Dahlman III, acţionar unic, iar Ema Gavrilă este administrator. Emanuela Gavrilă a fost iubita lui Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre. Compania figurează la Ministerul Finaţelor cu zero angajaţi şi cu pierderi în ultimii ani. Blueberry Ridge Minerals a fost înfiinţată în 2011, an în care ar fi început relaţia între Ema Gavrilă şi Dahlman III.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...