Winona Ryder îl acuză pe Mel Gibson că e antisemit și homofob

0
70

Winona Ryder a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The Sunday Times că actorul şi regizorul Mel Gibson a făcut o serie de remarci antisemite şi homofobe în timpul unei petreceri, informează site-ul revistei Variety conform Agerpres.

Actriţa americană, care s-a remarcat în ultimii ani în serialul „Stranger Things”, a fost întrebată de un reporter dacă s-a confruntat cu experienţe antisemite pe durata carierei sale din industria de divertisment. Wynona Ryder a răspuns afirmativ şi a oferit cu această ocazie câteva exemple.

„Da, m-am confruntat cu aşa ceva… în feluri interesante. Au existat situaţii când anumiţi oameni au spus: ‘Stai puţin, eşti evreică? Dar eşti atât de drăguţă!’. A existat un film în care voiam să joc, în urmă cu mult timp, era un film de epocă, iar directorul studioului, care era evreu, mi-a spus că arătam ‘prea mult ca o evreică’ pentru a putea să joc într-un film despre o familie de aristocraţi”, a dezvăluit actriţa americană.

Ea a relatat şi o întâlnire cu Mel Gibson, pe durata căreia a avut loc o conversaţie stânjenitoare.

„Ne aflam la o petrecere aglomerată, la care venisem cu unul dintre prietenii mei cei mai buni. Mel Gibson era acolo şi fuma trabuc, am început să vorbim împreună şi el l-a întrebat pe prietenul meu, care este gay: ‘Stai puţin, acum voi lua SIDA?’. Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: ‘doar nu eşti un şmecher scăpat din cuptor, nu-i aşa?'”, a relatat vedeta americană.