spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeWall Street Journal: Șefii marilor companii americane îl susțin pe Trump

Wall Street Journal: Șefii marilor companii americane îl susțin pe Trump

-

Reprezentanții marilor afaceri americane încearcă din ce în ce mai mult să realizeze o întâlnire și să susțină inițiativele candidatului la președinția SUA, Donald Trump, pe fondul dezamăgirii față de politicile actualului președinte Joe Biden, scrie The Wall Street Journal (WSJ), citând surse. Ziarul își amintește că mulți oameni de afaceri mari au ales să se distanțeze de Trump după revoltele de la Capitoliul din ianuarie 2021, dar acum „se apropie de el”.

- Reclama -

Potrivit WSJ, chiar în această săptămână, Trump s-a întâlnit personal cu câțiva dintre ei, inclusiv șefii Citigroup și Wells Fargo, Jane Fraser și Charlie Scharf, CEO-ul Apple, Tim Cook, și CEO-ul Walmart, Doug McMillon. La ședință, republicanul nu a exclus reducerea impozitului pe profit de la 20 la 15% și și-a clarificat, de asemenea, unele dintre cele mai aspre promisiuni ale sale privind imigrația.

- Advertisement -

După cum notează WSJ, dorința reprezentanților de afaceri de a-l asculta pe Trump provine din dezamăgirea față de președintele Biden, care are toate șansele să piardă în fața lui Trump la viitoarele alegeri. De asemenea, nu și-ar dori să construiască relații cu viitoarea administrație după victorie, preferând să stabilească contacte în avans.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img