spot_img
15.7 C
București
joi, septembrie 29, 2022
AcasăAnalizeVučić: Putin nu blufează

Vučić: Putin nu blufează

-

Într-un interviu acordat astăzi rețelei de televiziune americană Newsmax, președintele sârb Aleksandar Vučić și-a exprimat așteptarea că pacea va predomina și că se va ajunge la o soluție de compromis între Rusia și Ucraina și a apreciat că președintele rus Vladimir Putin nu blufează atunci când vorbește despre viitoarelor mișcări.

- Reclama -

Jurnalistul Newsmax a spus că Occidentul este îngrijorat după discursul și declarația lui Putin cu privire la posibila utilizare a tuturor capacităților militare și l-a întrebat pe președintele Vučić, care s-a întâlnit de mai multe ori cu liderul rus, dacă crede că președintele rus blufează.

„În Serbia, sperăm că pacea va predomina și că toată lumea va face totul pentru a ajunge la o soluție de compromis. Nu pot vorbi ca analitic militar, ci ca președinte, să răspund la această întrebare, dar da, este adevărat, de multe ori m-am întâlnit cu președintele Putin și nu cred că blufează”, a spus Vučić, care se află la New York pentru a participa la cea de-a 77-a Adunare Generală a Națiunilor Unite.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...