spot_img
22.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeVučić: Cine are litiu devine o putere, unii regional, alții global. Serviciile...

Vučić: Cine are litiu devine o putere, unii regional, alții global. Serviciile secrete, unele occidentale, ne-au blocat. Am fost destul de naivi

-

Președintele sârb Aleksandar Vučić a declarat în această seară că oricine are litiu devine o putere, unii regional, alții global.

- Reclama -

Ca răspuns la declarația că mai multe țări din Europa de Vest lansează proiecte legate de litiu, precum Germania sau Franța, care au declarat un astfel de proiect unul de importanță națională, Vučić a spus la TV Pink că toate vor fi gata înaintea Serbiei.

- Advertisement -

„De aceea ar fi trebuit să ne oprească acum doi-trei ani, pentru că atunci am fi fost noi primii. Și totul ar fi depins de noi. Serviciile externe, și unele occidentale, ne-au împiedicat să facem asta atunci. Am fost destul de naivi, nu voi spune proști, poate am fost suficient de prost ca sa nu inteleg imediat ce se intampla in spatele dealului, iar toti ceilalti oameni erau naivi gandindu-se cum au protejat Serbia sau nu stiu ce, pe dimpotrivă, ne-am făcut noi înșine un mare, mare deserviciu”, a spus Vučić.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img