spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeVrea Dragnea un guvern cu PNL? ''Toți cei care au fost investiți...

Vrea Dragnea un guvern cu PNL? ”Toți cei care au fost investiți cu încrederea românilor să colaboreze pentru dezvoltarea României”

-

Președintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că responsabilitatea social-democraților este de a transforma încrederea pe care românii au acordat-o formațiunii politice într-o victorie a tuturor.

”Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o! Responsabilitatea noastră este să transformăm această încredere, într-o victorie a tuturor: salarii și pensii mai mari și mai multe familii în #clasademijloc. Trei repere vor ghida acțiunile noastre din următoarele zile, săptămâni și luni: 1. Votul de ieri, care a indicat în mod clar opțiunea românilor pentru viitoarea guvernare; 2. Constituția României, care descrie clar procedurile care trebuie aplicate în urma acestui vot; 3. Programul de guvernare, care reprezintă angajamentul nostru față de români, pentru care am primit votul lor”, a scris liderul social-democraților, luni, pe contul său de Facebook.

Totodată, el spune că își dorește ca, la guvernare, PSD să înceapă să pună în aplicare ”cât mai rapid” proiectele prezentate în campanie.

”Este timpul să punem capăt dezbinării, iar toți cei care au fost investiți cu încrederea românilor să colaboreze pentru dezvoltarea României”, conchide Dragnea.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...