spot_img
11.7 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăALEGERI 2020Vlad Voiculescu transformă Ministerul Sănătății în anexa DGA

Vlad Voiculescu transformă Ministerul Sănătății în anexa DGA

-

Monica-Emanuela Althamer a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, publicată, joi, în Monitorul Oficial.

- Reclama -

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu l-a acuzat recent pe Vlad Voiculescu de trafic de medicamente și dezvăluie relațiile acestuia la vârful Poliției Române, prin protejarea Monicăi Althamer, soția șefului Direcției Generale Anticorupție din MAI, Liviu-Emi Althamer, pe care a numit-o secretar de stat în Ministerul Sănătății.

”Odată ajuns ministru, i-a oferit Monicăi Althamer poziția de ”secretar de stat pe problemele pacienților”, cu ”calificare la locul de muncă”, poziție de la care de fapt cuplul Althamer, bine ocrotit de Vlad Voiculescu, a început să deschidă uși pentru diverse ONG-uri și în același timp să plătească polițe celor care erau incomozi. Prin intermediul DGA, serviciu al Ministerului de Interne, fără competențe nici în domeniul sănătății, nici al medicinei. Dar cumva sub-servilă intereselor lui Voiculescu, Cioloș și compania”, scria Gabriel Diaconu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img