spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAnalizeVizitele la ceas de seară ale lui Kovesi la SRI

Vizitele la ceas de seară ale lui Kovesi la SRI

-

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a anunţat, după audierea de miercuri a fostului locotenent-colonel SRI Daniel Dragomir, că membrii comisiei au convenit să ceară date legate de vizitele făcute în 2014 de Codruţa Kovesi la două sedii ale SRI, după ora 17.

- Reclama -

”Am decis să solicităm Serviciului Român de Informaţii, pe toată perioada anului 2014, să vedem de câte ori doamna Laura Codruţa Kovesi s-a aflat în sediile SRI K2 şi T14. Este vorba doar de vizitele pe care le-a făcut după ora 17, în afara programului, care sunt persoanele care au mai participat la aceste întâlniri şi ne-a sugerat (Daniel Dragomir – n.red.) să identificăm dacă aceste întâlniri precedau hotărâri judecătoreşti de a doua zi”, a declarat senatorul Claudiu Manda.

El a precizat că Daniel Dragmir a relatat şi alte aspecte din perioada în care a fost ofiţer activ al SRI. ”A detaliat ce însemna implicarea ofiţerilor SRI din Serviciul Antifraudă, cum au fost aceştia selectaţi sau trimişi şi ne-a indicat să lămurim aceste aspecte”, a spus Manda.

Preşedintele comisiei a mai spus că va avea loc şi o a patra audiere a lui Dragomir.

Dragomir a fost audiat, miercuri, pentru a treia oară de către Comisia SRI. El a arătat că a continuat să prezinte lucrurile pe care le-a adus la cunoştinţă în ultima perioadă. „Ne-am îndreptat azi atenţia către zona culoarului politic, cum l-am numit eu, şi către zona culoarului media, dar şi către zona culoarului justiţiei. Am continuat să prezint aspecte care ţin de ceea ce eu am numit «încălcări grave ale Constituţiei». Din ce am înţeles, vor continua audierile, se efectuează o procesare a datelor şi informaţiilor şi documentelor pe care eu le-am predat şi ulterior este foarte posibil să fie necesară o reaudiere”, a spus Dragomir.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img