spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeVIZITĂ REGALĂ LA ȘCOALA REGELE MIHAI I DIN DROBETA-TURNU SEVERIN

VIZITĂ REGALĂ LA ȘCOALA REGELE MIHAI I DIN DROBETA-TURNU SEVERIN

-

In cadrul vizitei lor în județul Mehedinți, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au avut ocazia să viziteze Școala Gimnazială Regele Mihai I din Drobeta-Turnu Severin. Acesta a fost un moment istoric, fiind prima dată când Cuplul Regal onorează școala cu o vizită.

M-am simțit foarte bine aici, sunt impresionată de patriotismul copiilor, au fost două zile foarte frumoase,” a precizat Principesa Margareta

- Advertisement -

Școala a avut onoarea de a-i găzdui pe reprezentanți ai Casei Regale și în trecut. 

După momentul emoționant petrecut în noiembrie 2015, alături de Alteța Sa Regală Principesa Maria, școlii noastre, iată, îi trec din nou pragul reprezentanți de prim rang ai Casei Regale a României. Majestatea Sa Regele Mihai I este simbolul națiunii române devenit astfel, de-alungul unei vieți lungi și presărată cu evenimente care au marcat destinul unui întreg popor”,  a subliniat Daniela Ispas.

- Advertisement -

Majestatea Sa și Principele Radu au avut ocazia să viziteze clasele școlii, să discute cu elevii și să se bucure de momentele speciale pregătite de aceștia.

Le mulțumim pentru vizita în orașul nostru, un oraș cu rădăcini vechi în istoria României și ne dorim ca astfel de momente să mai aibă loc în comunitatea noastră, de aceea sperăm să revină cât mai curând în Drobeta-Turnu Severin,” a transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin la încheierea vizitei Regale

Vizita Familiei Regale în Mehedinți a durat trei zile și a inclus și alte locuri emblematice ale județului, cum ar fi Clisura Dunării, Palatul Culturii Teodor Costescu și Cetatea Medievală a Severinului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img