spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeVizita misterioasă a Maiei la Oradea și întâlnirea cu Bolojan

Vizita misterioasă a Maiei la Oradea și întâlnirea cu Bolojan

-

Duminică seară, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a încheiat surprinzătoarea și scurta vizită în Oradea, începută cu doar 24 de ore mai devreme, la plecare declarând BIHOREANULUI că aceasta a fost una privată.

Vizita a avut loc în contextul unui război intern cu premierul Natalia Gavriliță, care a fost la o reuniune PPE în Germania.

- Advertisement -

„M-am văzut cu domnul primar și cu dl Bolojan”, a spus președintele, dar nu a mai precizat, deși a fost întrebată, care au fost temele discuțiilor.

De altfel, înainte de a ajunge la aeroport, Maia Sandu a făcut o vizită la Primăria Oradea. Încă de la ora 18, în fața clădirii erau parcate mașinile SPP cu care s-a deplasat președintele statului vecin, dar și autoturismul de serviciu al președintelui CJ Bihor, Ilie Bolojan.

- Advertisement -

Pentru că în fața Primăriei era așteptată de jurnaliștii BIHOREANULUI, la plecare Maia Sandu nu a mai folosit această ieșire, evitând astfel o întâlnire cu aceștia. La fel a făcut și Ilie Bolojan, care era însoțit de o femeie. Cel mai probabil, cu toții au ieșit din Primărie pe poarta de pe strada Tudor Vladimirescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img