spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăActualitateVirgil Popescu a zâmbit la CE Oltenia după tragedia cu 3 morți...

Virgil Popescu a zâmbit la CE Oltenia după tragedia cu 3 morți și 10 răniți: „Ăștia nu sunt oameni, sunt animale!”

-

”Ăștia nu sunt oameni, sunt animale!” spune fostul lider sindical de la Cariera Jilț Sud, Ion Popescu, revoltat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, a zâmbit, marți seară, când a acordat interviuri după tragedia în care au murit 3 oameni iar 10 au fost răniți, transmite Radio Infinit.

Ion Popescu spune că, de ani de zile, la Complexul Energetic Oltenia se acționează haotic, nu se fac investiții în îmbunătățirea condițiilor de lucru. Liderul sindical a fost enervat de atitudinea ministrului Energiei, Virgil Popescu, ajuns de urgență marți seară la carieră.

”Zâmbea! Nu se poate așa ceva, aceștia nu sunt oameni! Același zâmbet parșiv  avea și Lăcrămioara Pințea, când spunea că va da afară 6-7000 de oameni! Calcă peste cadavrele noastre!” spune Popescu.

”Virgil Popescu a venit la locul crimei ca să vadă morții și răniții!” declară Nicu Bunoaica, după tragedia de la Jilț Sud.

Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 îl consideră vinovat pe ministrul Energiei căruia i-a semnalat, în nenumărate rânduri, problemele din minerit, faptul că se lucrează în condiții care pun în pericol viața angajaților.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img