spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăExterne#VioluriKoln/ Ministrul german al justiției, DECLARAȚII HALUCINANTE

#VioluriKoln/ Ministrul german al justiției, DECLARAȚII HALUCINANTE

-

Ministrul german al justiției, Heiko Maas, a declarat într-un interviu pentru cotidianul tabloid Bild că‘este hazardat să se facă o legătură între originea unei persoane și înclinația sa de a încălca legea” referindu-se la recentul scandal cu agresiuni sexuale săvârșite de migranți musulmani la Koln și în alte orașe germane.

Statisticile, a spus ministrul, arată că refugiații ”comit în proporție tot atâtea delicte ca și germanii”.

Totuși ministrul justiției nu a explicat că migranții reprezintă un procent infim din populația de peste 80 de milioane de persoane a Germaniei Federale.

Raportat la aceste cifre numărul infracțiunilor comise de migranți ar trebui să fie îngrijorător pentru autorități.

Ministrul german al justiției a avut însă și nuanțe critice.

”Când o asemenea hoardă se adună pentru a încălca legea, acest lucru pare, sub o forma sau alta, planificat. Nimeni nu mă va face să cred că nu a fost ceva coordonat sau pregătit”, a declarat Heiko Maas (social-democrat).

Aproximativ 379 de plângeri au fost depuse până în prezent în legătură cu violențele din noaptea de Anul Nou de la Koln, dintre care 40 % pentru agresiuni sexuale, potrivit poliției.

În noaptea respectivă, zeci de bărbați, acționând în bande, au agresat femei în plin centrul orașului, în mijlocul unei mulțimi masculine de circa o mie de persoane.
.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...