spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăCulturăViolatorul actor în reclame tv

Violatorul actor în reclame tv

-

Polițiștii din București au reținut luni un bărbat de 46 de ani, cercetat pentru acuzații de viol și tentativă de viol, potrivit unui comunicat al Direcției generale de poliție. Bărbatul reținut este Alexandru Zudor, un IT-ist care în ultimii ani a jucat în mai multe reclame, potrivit unor surse oficiale.

- Reclama -

Poliţiştii de la Secţia 18 București au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat care a transmis că în timp ce prietena sa se deplasa către casă, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui cuțit, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui cuțit, a încercat să o împingă spre un teren viran. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img