spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriVîntu, statul paralel și candidații la prezidențiale

Vîntu, statul paralel și candidații la prezidențiale

-

A făcut și Băsescu un lucru bun.O apariție extrem de plăcută în lupta pentru funcția supremă în stat este cea a lui Th. Paleologu. Inteligent cu mult peste medie, spiritual, de o încântătoare naivitate și cu un foarte precis simț al valorii, tânărul Paleologu, gardat de Mihai Neamțu, aflat încă la vârsta adolescenței revoluționare dar la fel de inteligent și plăcut atunci când își fundamentează ideile, Paleologu are șansa nu doar de a se face cunoscut ci și de a arăta românilor că în politică este loc destul și pentru oameni de o certă calitate intelectuală și morală. Promovarea în politică a celor doi tineri este singurul lucru bun pe care gunoiul ăla de Băsescu l-a făcut în România. Scorul electoral pe care îl va obține Paleologu va fi, în mod evident, foarte scăzut, dar este o excelentă oportunitate pentru cei doi tineri de a-și câștiga o meritată notorietate, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe facebook din pușcărie.

- Reclama -

După ce ani de zile Mircea Diaconu a dat cu “statul paralel” de toți pereții, iată-l astăzi candidatul la președinție al securiștilor lui Ponta. Nu-i așa că personajul este înduioșător?! (…) Criza politică de care-ți vorbeam ieri s-a declanșat prin ieșirea lui Tăriceanu de la guvernare. Faptul că a lăsat-o pe băbătie cu apa la nas este un lucru de aplaudat. Faptul că apoi s-a aliat cu Ponta, componentă a mult hulitului “stat paralel”, este de tot râsul. Halal mon cher, strălucită mișcare! , mai afirmă Vîntu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...