spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăActualitateViktor Orbán: Un ”val sinucigaş” agită ”lumea occidentală” care ”experimentează marele program...

Viktor Orbán: Un ”val sinucigaş” agită ”lumea occidentală” care ”experimentează marele program de înlocuire”.”Vrea să înlocuiască copiii creştini pe cale de dispariţie cu migranţi din alte civilizaţii”

-

Premierul ungar Viktor Orban a denunţat luni, ”valul sinucigaş” care agită Occidentul şi care ”experimentează marele program de înlocuire”, referindu-se la teoria potrivit căreia popoarele europene vor fi înlocuite cu imigranţii din afara Europei.

- Reclama -

Un ”val sinucigaş” agită ”lumea occidentală”, care ”experimentează marele program de înlocuire”, a declarat premierul ungar Viktor Orban, referindu-se la teoria potrivit căreia popoarele europene vor fi înlocuite cu imigranţii din afara Europei.

Acest ”program vrea să înlocuiască copiii creştini pe cale de dispariţie cu migranţi din alte civilizaţii”, iar eu ”percep nebunia” teoriilor de gen în acelaşi mod, a adăugat el.

El a mai calificat Ungaria drept ”ultimul bastion alături de Polonia al Occidentului creştin conservator”, în timp ce ”UE a renunţat” la aceste valori.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...