spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăActualitateViktor Orbán: Un ”val sinucigaş” agită ”lumea occidentală” care ”experimentează marele program...

Viktor Orbán: Un ”val sinucigaş” agită ”lumea occidentală” care ”experimentează marele program de înlocuire”.”Vrea să înlocuiască copiii creştini pe cale de dispariţie cu migranţi din alte civilizaţii”

-

Premierul ungar Viktor Orban a denunţat luni, ”valul sinucigaş” care agită Occidentul şi care ”experimentează marele program de înlocuire”, referindu-se la teoria potrivit căreia popoarele europene vor fi înlocuite cu imigranţii din afara Europei.

Un ”val sinucigaş” agită ”lumea occidentală”, care ”experimentează marele program de înlocuire”, a declarat premierul ungar Viktor Orban, referindu-se la teoria potrivit căreia popoarele europene vor fi înlocuite cu imigranţii din afara Europei.

- Advertisement -

Acest ”program vrea să înlocuiască copiii creştini pe cale de dispariţie cu migranţi din alte civilizaţii”, iar eu ”percep nebunia” teoriilor de gen în acelaşi mod, a adăugat el.

El a mai calificat Ungaria drept ”ultimul bastion alături de Polonia al Occidentului creştin conservator”, în timp ce ”UE a renunţat” la aceste valori.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img