Viktor Orban: Scopul Guvernului ungar este ca în Ungaria să existe cât mai multe întreprinderi mari aflate în proprietate maghiară

0
86
Hungarian Prime Minister and Chairman of FIDESZ party Viktor Orban delivers his state of the nation address in front of his party members and sypathizers at Varkert Bazar cultural center of Budapest,on February 10, 2017. / AFP / ATTILA KISBENEDEK (Photo credit should read ATTILA KISBENEDEK/AFP/Getty Images)

Scopul Guvernului ungar este ca în Ungaria să existe cât mai multe întreprinderi mari aflate în proprietate maghiară – a afirmat premierul ungar Viktor Orban la Szolnok, cu prilejul extinderii Fabricii de medicamente Béres.

Întreprinderea, care se află 100% în proprietate maghiară, a primit de la stat un credit nerambursabil în valoare de peste 1,5 miliarde de forinţi. În cadrul ceremoniei de inaugurare a investiţiei de extindere a fabricii, Viktor Orbán a precizat că Guvernul tratează industria farmaceutică drept o ramură marcantă, de aceea dezvoltarea firmelor farmaceutice autohtone este importantă.