spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeViktor Orbán s-a mutat în punctul de frontieră Petea-Csengersima: Vine cel mai mare val...

Viktor Orbán s-a mutat în punctul de frontieră Petea-Csengersima: Vine cel mai mare val de refugiați

-

Săptămâna viitoare ne aşteptăm la un val mai mare de refugiaţi, prin urmare, trebuie să întărim şi acest punct de trecere a frontierei, a declarat, miercuri noaptea, Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei, într-o postare pe pagina sa de Facebook, aflat la punctul de trecere a frontierei Petea-Csengersima. Şeful guvernului s-a mutat la graniţa ungaro-ucraineană pentru trei zile, de unde urmăreşte personal evenimentele, activitatea poliţiei, a militarilor, a echipajelor pentru situaţii de urgenţă şi organizează apărarea.

- Reclama -

Premierul a anunţat că va fi mărit numărul personalului la punctul de trecere a frontierei de la Csengersima, unde, şi în prezent, ajung zilnic mii de refugiaţi ucraineni cu maşinile, dinspre România.

Vorbind despre experienţa sa personală, Viktor Orbán a explicat că totul decurge bine la Csengersima, trecerea frontierei se desfăşoară continuu pe şase benzi. “Poliţia lucrează din greu”, a declarat acesta. Crucea Roşie oferă asistenţă copiilor la faţa locului, a mai adăugat premierul.

Văzând buna organizare de aici, acesta a subliniat că, în opinia sa, dacă acest punct de trecere a frontierei va fi întărit, “vom putea lucra la fel de eficient şi săptămâna viitoare”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...