spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeViktor Orbán: Nu vom trimite arme sau soldaţi în Ucraina pentru că astfel...

Viktor Orbán: Nu vom trimite arme sau soldaţi în Ucraina pentru că astfel am pune în pericol viaţa maghiarilor

-

Prim-ministrul Viktor Orbán a ţinut marţi dimineaţa o prezentare ambasadorilor Ungariei privind sarcinile lor în perioada următoare, cu ocazia şedinţei cu şefii misiunilor diplomatice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior – a comunicat agenţiei ungare de presă MTI Bertalan Havasi, şeful Biroului de Presă al Prim-ministrului.

- Reclama -

Prim-ministrul s-a consultat mai întâi cu ministrul Péter Szijjártó şi cu secretarii de stat din minister, apoi a vorbit în faţa ambasadorilor despre situaţia de criză creată de războiul ruso-ucrainean. El a subliniat: în momentul actual, cea mai importantă sarcină a tuturor, inclusiv a corpului diplomatic ungar, este să împiedice implicarea Ungariei în război. Securitatea Ungariei este pe primul loc – a spus Viktor Orbán, adăugând: ţara noastră participă la eforturile europene comune pentru a instaura pacea, dar nu vom trimite arme sau soldaţi în Ucraina, pentru că astfel am pune în pericol viaţa maghiarilor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...