AcasăAnalizeViktor Orban la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad: Europa trebuie...

Viktor Orban la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad: Europa trebuie să-şi recapete independenţa faţă de imperiul condus de George Soros

-

Uniunea Europeană trebuie să îşi recâştige independenţa faţă de imperiul condus de către miliardarul ungaro-american George Soros, a declarat sâmbătă premierul ungar Viktor Orban, într-un discurs susţinut în cadrul Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad, relatează agenţia MTI.

Orban a spus că „o alianţă” a fost creată la Bruxelles între „elita birocratică europeană şi imperiul Soros, în opoziţie cu dorinţele oamenilor”, iar „Europa trebuie să îşi restabilească independenţa şi să adopte reforme pentru a supravieţui şi a rămâne europeană”.

Premierul Ungariei susţine că „planul Soros” include aducerea a un milion de imigranţi în Uniunea Europeană, iar aceştia vor primi câte 15.000 de euro. În plus, imigranţii ar urma să fie distribuiţi în statele membre prin intermediul unei noi agenţii UE.

„Promovarea migraţiei nu este un răspuns adecvat la problemele economice. Făcând o analogie cu un naufragiat care bea apă din mare … este apă, dar care doar agravează problema. Cultura imigranţilor este în contrast cu cea europeană. În timp ce în Europa egalitatea între femei şi bărbaţi este o normă, în cultura islamică femeile sunt subordonate. Mai mult, comunităţile musulmane consideră cultura lor mai puternică decât creştinismul. Cei mai puternici nu se adaptează niciodată după cei mai slabi. Astfel, integrarea nu poate reuşi niciodată”, a spus Orban.

Viktor Orban, care urmăreşte obţinerea celui de-al patrulea mandat de premier în luna aprilie 2018, este de părere cu partidele ungare de opoziţie nu reprezintă o ameninţare pentru guvernul său.

„În campania viitoare, în primul rând trebuie să ne confruntăm cu puterile externe. Trebuie să ne opunem reţelei mafiote a lui Soros şi birocraţilor de la Bruxelles. Şi, în următoarele nouă luni, va trebui să luptăm împotriva mass-media operate de către aceştia”, a spus Orban.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...