spot_img
27.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeViktor Orban: Împotriva taxelor pe care Bruxelles-ul vrea să le impună proprietarilor...

Viktor Orban: Împotriva taxelor pe care Bruxelles-ul vrea să le impună proprietarilor de case și mașini. Vrem schimbarea regulilor pentru stabilirea prețurilor la energie

-

La summitul UE, care tocmai a început, ţările Grupului de la Visegrád (V4) vor lupta pentru ca energia să fie mai ieftină pentru familii, a declarat prim-ministrul ungar, Viktor Orbán, într-un mesaj video postat, joi, pe pagina sa de Facebook.

- Reclama -

Premierul a transmis că, la Bruxelles, a început summit-ul prim-miniştrilor. Se aşteaptă o dezbatere lungă, până noaptea târziu, a mai adăugat acesta.

Şeful Guvernului ungar a subliniat că cea mai importantă problemă este cea a preţurilor la energie. “În Europa, preţul gazului şi al energiei electrice a explodat”. Un rol important în preţurile majorate îl are reglementarea deficitară de la Bruxelles, a explicat politicianul.

Viktor Orbán a mai subliniat: “Vom iniţia împreună cu polonezii, cehii şi slovacii schimbarea regulilor de stabilire a preţurilor, să facem energia mai ieftină pentru familii”. De asemenea, dorim să împiedicăm şi planul propus de Bruxelles de a impune o taxă proprietarilor de case şi de maşini, a afirmat politicianul.

Acesta a mai declarat că cehii, polonezii, slovacii, ungurii, probabil şi bulgarii, vor lupta împreună pentru a apăra interesele familiilor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...