spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeViktor Orbán: Avem nevoie de propria noastră armată naţională pentru că niciunul dintre...

Viktor Orbán: Avem nevoie de propria noastră armată naţională pentru că niciunul dintre aliaţii noştri nu îşi va risca pielea pentru Ungaria

-

Avem nevoie de propria noastră armată naţională pentru că niciunul dintre aliaţii noştri nu îşi va risca pielea pentru Ungaria, în locul ungurilor, a explicat premierul maghiar Viktor Orbán în discursul despre Starea Națiunii. “De la Clint Eastwood ştim că, dacă există în apropiere o armă, este mai bine ca noi să o avem în mână”, a afirmat Orbán.

- Reclama -

Avem bani şi, dacă putem continua guvernarea, vor mai fi, a explicat premierul. Acesta a anunţat că într-o economie bazată pe muncă, banii vor veni din muncă. Dacă impozitele sunt scăzute, veniturile cresc, oamenii cumpără şi investesc, deci merită să lucrezi.

Viktor Orbán a vorbit şi despre dezvoltarea industriei medicale datorită căreia “astăzi producem ceea ce avem nevoie sau, poate, în timpul unei noi epidemii”, a declarat acesta oferind ca exemple: măştile, aparatele pentru ventilaţie mecanică şi instrumentele medicale.

Premierul a scos în evidenţă fabrica de vaccinuri de la Debrecen, aflată în construcţie, care va putea intra în funcţiune la sfârşitul anului 2022. “Garantăm că industria medicală şi farmaceutică din Ungaria, dacă va fi nevoie, va putea întâmpina complet înarmată noile epidemii”, a explicat politicianul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...