spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO/Dorel Căprar, noul secretar al Comisiei pentru controlul parlamentar asupra SIE, are...

VIDEO/Dorel Căprar, noul secretar al Comisiei pentru controlul parlamentar asupra SIE, are datorii de aproape jumătate de milion de euro

-

Deputatul PSD Dorel Căprar, noul secretar al Comisiei pentru controlul parlamentar asupra SIE, are datorii de aproape jumătate de milion de euro, în situația în care, indemnizația sa este de nici 60.000 de lei pe an, afirmă b1.ro, care prezintă dezvălurile făcute de jurnalistul Sabin Orcan în emisiunea sa de la postul B1 TV.

- Reclama -

Potrivit declarației de avere Căprar are trei terenuri undeva în Arad, două căsuțe de vacanță și un apartament.

Dorel Căprar are credite ipotecare în valoare de jumătate de milion de euro la INK Bank și Banca Românească. Potrivit CV-ului deputatului, acesta are un master în științe politice și este doctorand în managment, cu toate că nu specifică în CV de unde a luat aceste diplome.
„Studii şi specializări

  • învățământul primar şi gimnazial la Şcoala Generală nr. 18 Arad, Şcoala Generală nr.2 (profil sportiv) şi Şcoala Generală nr.21 Arad
  • învăţământul preuniversitar: Liceul Pedagogic Arad, Şcoala de Mecanică din Craiova, Liceul Industrial nr.2 Arad
  • învăţământul universitar: Facultatea de Drept (licenţiat în ştiinţe juridice – 2000), Colegiul Universitar de Marketing în Turism şi Activităţi Hoteliere (absolvit în anul 2001) şi Facultatea de Marketing (licenţiat management şi administrarea afacerilor – 2004)
  • învăţământul post-universitar: master în ştiinţe politice (ISD Bucureşti – 2005), doctorand în management”, a scris deputatul PSD în CV-ul său.

Căprar a fost consilier judeţean în mandatul 2004-2008 şi din iunie 2012 până în prezent, dar și consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Arad, liderul Grupului PSD-PC din CL Arad, din iunie 2008-septembrie 2010 .

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...